Palvelut

Emineo Oy on olemassa yritysten menestymistä varten. Tarjoamme asiakkaillemme käytännön kehittämisratkaisuja erityisesti laadun, talouden, yritysten tietojärjestelmien sekä tuotannon kehittämiseen. Sparraamme myös aloittavia yrityksiä toiminnan käynnistysvaiheessa 

Emineo Oy:n taustalla on merkittäviä osakasyrityksiä, jotka vaikuttavat vahvasti Emineon palveluiden suuntaamiseen ja kehittämiseen. Osakasyritykset edustavat merkittävää osuutta Etelä-Pohjanmaan maakunnan teknologiateollisuuden liikevaihdosta sekä työntekijämäärästä.

Osakasyritykset ovat normaalin osakeyhtiötoiminnan mukaisesti tuoneet alkupääomaa, mutta lisäksi he toimivat myös Emineon asiakkaina. Heidän osuutensa yritystoiminnassa mahdollistaa näin konsultointitoiminnan tavallista korkeamman käyttöasteen ja kohtuullisen hintatason.

Myymällä palveluja myös ulkopuolisille yrityksille Emineo varmistaa oman osaamisensa jatkuvan kehittymisen sekä alan kentän laajan tuntemuksen. Palvelemalla tasapuolisesti kaikkia yrityksiä asioihin saadaan uusia näkemyksiä ja näin parhaat käytännöt pystytään tuomaan yleisempään käyttöön.

Emineo tarjoaa asiakkailleen aina takeet asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesta tuloksesta. Kehittämishanke ei pääty ennen kuin asiakas on tyytyväinen tulokseen.

KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME!

Comments 5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.